Educatie

Omdat Wassink werkzaam is binnen het onderwijs heeft natuureducatie ook de belangstelling. Hieronder enkele mogelijkheden, maar wanneer u eigen ideeŽn vorm wilt geven denken wij graag met u mee.

Lezingen

In het hele land worden regelmatig lezingen gegeven. Vooralsnog is er een grote vraag naar de avondvullende powerpointpresentaties over de Oehoe in Nederland en Duitsland. Maar in overleg kunnen andere onderwerpen aan de orde komen, aangepast aan de doelgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Excursies

In overleg kan ik een excursie voor u verzorgen. In de Achterhoek zijn enkele favoriete gebieden† zoals Het Aaltense Goor, Bekendelle of het randgebied van het Korenburger Veen. Wanneer u een campingeigenaar bent en een groepje campinggasten met interesse in de natuur te gast heeft, kunnen wij een excursie in het aangrenzende landschap organiseren.

Gastlessen op scholen

Gastlessen op scholen kunnen op allerlei gebied gegeven worden. Maar het meest spectaculair is een les over de Oehoe. Een gratis poster krijgt u er bij namens de Oehoewerkgroep Nederland.

Op uw wens zorgen wij ook voor verwerkingsbladen. De opbouw van een les zal bestaan uit een powerpoint, gevolgd door een klassengesprek en een verwerkingsopdracht. Alles ingevuld naar uw wens.

Tentoonstelling

In samenwerking met de Oehoewerkgroep Nederland kan een fotowand en† bijbehorend materiaal worden opgezet in bijvoorbeeld bibliotheken, scholen of andere openbare gelegenheden.

 

 

Op non-profit basis houdt Gejo Wassink jaarlijks lezingen op bijvoorbeeld landelijke uilendagen of Sovondagen e.d.

 

Op de foto een lezing over het zenderonderzoek aan jonge Oehoes van de Oehoewerkgroep Nederland.

Educatie